regijski koordinator

Luka Zorko je rojen 18. avgusta 1977 v Postojni. Do osnovnošolskih let je živel v Ljubljani in Domžalah, nato pa se preselil v Slovensko Bistrico kjer živi še danes. Je predsednik Občinskega odbora Pozitivne Slovenije v Slovenski Bistrici in regionalni koordinator za Osrednjo Štajersko, Spodnjo Podravsko in Prekmurje.

Zadnje desetletje je samostojni podjetnik na področju marketinga, predvsem medijev, odnosov z javnostmi in organizacije dogodkov. Aktivno govori tri tuje jezike, v preteklosti pa je izpeljal kar nekaj marketinških projektov s partnerji iz tujine. Rad poudari, da "ko doma zmanjka trga, je potrebno pogledati preko mej."

V študentskih letih je bil aktiven v Klubu Študentov Slovenska Bistrica ter Zvezi Škis, od srednješolskih časov dalje pa je delal tudi kot urednik, novinar in fotograf za številne slovenske medije, predvsem na področju motociklizma, avtomobilizma, športa in rekreacije.

Je poročen in oče dveh otrok, v prostem času pa rad potuje in se ukvarja z motociklizmom,  alpinizmom, padalstvom, borilnimi športi, smučanjem in gorskim kolesarjenjem.

Vse informacije o PS na enem mestu.
Naročite se, enostavno je