vodja Pozitivne akademije
mail

Na Fakulteti za družbene vede je leta 2006 diplomiral ob zagovoru temeljnega koncepta deliberativne demokracije. V kontekstu specializacije se je posvetil ključnim načelom delovanja javne uprave in osnovam upravnega postopka.

Ukvarja se z organizacijo izobraževalnih ciklov za člane Pozitivne Slovenije, kot strokovni sodelavec pa tudi z vsebinami povezanih z zunanjo politiko in evropskimi zadevami. Poklicno se je skozi vse faze posvečal družboslovju, državni upravi in delu z ljudmi. Najprej se je znotraj Službe za lokalno samoupravo in lokalno politiko Republike Slovenije ukvarjal z evropskimi kohezijskimi skladi, za tem pa se je posvečal projektom vezanim na socialno podjetništvo. Preden je začel z dejavnim delom znotraj Pozitivne Slovenije se je kot novinar ukvarjal z analitiko lokalne politike.

Pozitivni Sloveniji se je pridružil ob njeni ustanovitvi oktobra 2011. Deluje v centrali stranke, v preteklih dveh letih in pol pa se je soočal tako z operativnimi nalogami, kot tudi s programskim delom in pripravo vsebinskih dokumentov. Aktiven je bil tako pri državnozborskih volitvah 2011, kot tudi pri pripravi stranke na evropske in lokalne volitve 2014.

mail
Vse informacije o PS na enem mestu.
Naročite se, enostavno je