podpredsednica sveta

Čeprav je bila leta 1973 rojena v Ljubljani, že celo življenje živi v vasici Stegne v občini Moravče. Leta 1991 je maturirala na Srednji ekonomsko-komercialni šoli v Kamniku in se po koncu šolanja zaposlila v komerciali podjetja Teol. Od tam je odšla v borzno hišo Perspektiva. Leta 1997 je začela delati v oddelku naložb Kapitalske družbe kot vodja backofficea. Leta 2011, ko se je KAD preoblikoval, je nadaljevala karierno pot pri Modri zavarovalnici, kjer dela še danes.

Ob delu študira, trenutno je v zadnjem letniku Ekonomsko-poslovne fakultete v Mariboru, smer finance in bančništvo.

Za vstop v aktivno politiko se je odločila, ko se je Zoran Janković odločil ustanoviti stranko. Pridružila se mu je že na ustanovnem kongresu v Šiški. Sodelovala je pri pripravi na parlamentarne volitve 2011 in bila po zmagi Liste Zorana Jankovića - Pozitivne Slovenije ponosna, da je del zmagovite ekipe. Sodelovala je tudi pri pripravah na nadomestne volitve za župana Mestne občine Ljubljane leta 2012, ko je bil Zoran Janković tretjič izvoljen za župana. Bila je tudi del volilnega štaba dr. Danila Türka, kjer je aktivno delala na terenu.

Je ponosna mama petletne hčerke. Obožuje glasbo, vrhunsko kulinariko in šport. Je avanturistka, ki dopuste večinoma preživlja na potovanjih z nahrbtnikom po Aziji. Zase pravi, da je prava pozitivka, polna pozitivnih misli in idej. Programski dokument Temeljna listina Slovenija 2020 ji daje upanje v skupno boljšo prihodnost.

Vse informacije o PS na enem mestu.
Naročite se, enostavno je