Kn

kongres
Kongres je najvišji organ stranke, ki ga sestavljajo vsi člani in članice stranke.
Vd

vodstvo
Predsednik Pozitivne Slovenije je Zoran Janković, generalni sekretar-direktor je Vasja Butina. Najvišji organ med kongresoma je Svet. Izvršni odbor je operativni in izvršni organ.
Po

programski odbori
12 programskih odborov predstavlja podporno okolje odločevalcem v PS in polje kjer lahko posamezniki predlagajo spremembe, rešitve ali pa izpostavijo svoje izkušnje.
Mr

mreža
Na lokalni ravni PS deluje skozi mestne in občinske odbore. Združuje se v regionalne.
Se

seniorji
Pozitivna Slovenija je trajno srečevališče generacij, kjer so Pozitivni seniorji najbolj poklicani k ustvarjanju ozračja blaginje za vse generacije. Plodna ustvarjalnost lahko poganja le iz solidarnosti med ljudmi in generacijami.
Ml

podmladek
Prioriteti podmladka PS Prihodnost Slovenije sta brezplačno šolanje in študij, ki sta temelja socialne države enakih priložnosti.
Ad

akademija
Pozitivna Akademija je prostor srečevanj in neposredne izmenjave izkušenj. Izobraževanja, ki jih organiziramo, so konkretna in praktična.
Ps

poslanska skupina
Poslansko skupino Pozitivne Slovenije sestavlja 13 poslank in poslancev, ki delujejo v skladu z ustavo in zakoni ter so za svoje delo odgovorni volivcem. Vodja poslanske skupine je Jožef Kavtičnik.
Vse informacije o PS na enem mestu.
Naročite se, enostavno je