Tudi v Medvodah občinski odbor PS
20.03.2014
»Med drugim se bomo s konstruktivnimi predlogi zavzemali za boljšo ureditev prometnega režima. Smo sosednja občina glavnemu mestu, a premalo izkoriščamo to prednost, in prav to bomo skušali spremeniti,« je ob izvolitvi za predsednika lokalnega odbora PS v Medvodah dejal predsednik Erdis Škrgič. Ustanovitve so se udeležili tudi vodja poslanske skupine Jani Möderndorfer, poslanka Alenka Bikar in generalni sekretar-direktor stranke Vasja Butina.


»Svojo energijo bi rad usmeril v razvoj Medvod. Združujemo različne izkušnje, zagnanost mladih in modrost starejših. Mislim, da je to pravi recept za uspeh,« je izpostavil predsednik občinskega odbora Medvode in pojasnil, da se bodo lotili sestave dobrega programa, ki bo zajemal izzive občine ter interese občanov.

Podpredsednik Zdenko Borota, podjetnik z izkušnjami v lokalni politiki, je dejal, da mu ni vseeno, kaj se dogaja na področju gospodarstva in infrastrukture v Medvodah: »Smo kar odrezani od sveta. Železniški nadvoz pri hotelu Medno je problematičen, zato moramo sodelovati pri oblikovanju občinske politike.«

Člani izvršnega odbora so postali Jaka Kolmanko, Matic Pirc in Dino Ščuk. »Potrebno se je posvetiti mladim. Zaradi tega sem tukaj,« je dejal Kolmanko. »Mladi imamo sveže ideje, ki bi lahko pomagale Medvodam po novi poti, v koraku s prihodnostjo,« ga je dopolnil Ščuk.

Sekretarka je postala Marija Đurčeski Vandot, ki je prepričana, da »smo tu za to, da sodelujemo in skupaj dosežemo izboljšanje življenja v občini.«

»Dober motivator za državo je lokalna skupnost. Zato največ stavimo na vas,« je dejal Jani Möderndorfer in predstavil dogajanje na državni ravni in delo v poslanski skupini. Poslanka Alenka Bikar pa je dejala, da podpira medgeneracijsko sodelovanje in upa, da »bomo dobro sodelovali in izmenjevali informacije o dogajanju na lokani in državni ravni«.

 

Vse informacije o PS na enem mestu.
Naročite se, enostavno je