Aleksandra Osterman odprla poslansko pisarno v Kočevju
07.09.2013
»V poslansko pisarno ste vabljeni vsi občani, ker so poslanske pisarne namenjene prav vam,« je dejala Aleksandra Osterman, ko je v Kočevju na Trgu Svetega Jerneja 2 v dobrem vzdušju in obkrožena s člani in podporniki PS, družino in prijatelji, odprla vrata svoje poslanske pisarne.


V govoru ob otvoritvi je Aleksandra Osterman izpostavila, da »Kočevsko pokriva 90 odstotkov gozdov, nimamo
pa razvite lesnopredelovalne industrije. Zavzemam se, da bi se celoten proces - od poseke lesa do izdelave končnega lesnega izdelka z dodano vrednostjo - vršil v Kočevju. Tako bi se odprla nova delovna mesta, kjer bi Kočevarji našli zaposlitev. To je naša ključna razvojna priložnost! Storila bom vse, kar je v moji moči, da politika preide od besed k dejanjem.«

Otvoritev poslanske pisarne so pospremili tudi kolegi poslanci Pozitivne Slovenije Jani Möderndorfer, Alenka Bikar, Maja Dimitrovski, Alenka Pavlič, Renata Brunskole, Lejla Hercegovac in Jerko Čehovin, generalni sekretar – direktor stranke Vasja Butina, župan Kočevja dr. Vladimir Prebilič in številni vabljeni. Župan je v svojem govoru na otvoritvi izpostavil, da ju z Aleksandro Osterman druži tudi to, da razmišljata »out of the box« in da sta zavezana razvoju Kočevske.

Prvo poslansko pisarno PS v Kočevju sta z rezanjem traku slovesno odprla gostiteljica Aleksandra Osterman in vodja poslanske skupine PS Jani Möderndorfer.

Poslanska pisarna bo odprta vsak ponedeljek, razen v času sej Državnega zbora, od 10. do 12. ure.

Fotografije z otvoritve si lahko ogledate tukaj.

 

Vse informacije o PS na enem mestu.
Naročite se, enostavno je