Teden Rdečega križa
14.05.2015
S spoštovanjem spremljamo aktivnosti številnih neprofitnih, humanitarnih organizacij, ki so posebej v kriznih časih dobile nov pomen in tudi z vidika države postale nenadomestljive v skrbi za pomoč človeku v stiski. Med najstarejšimi in organizacijami z največjo tradicijo je Rdeči križ Slovenije, ki mu - vsem aktivistom, prostovoljcem in zaposlenim - ob priložnosti, Tednu Rdečega križa, izrekamo zahvalo za predano delo. Ob Tednu rdečega križa smo dejavni tudi v Pozitivni Sloveniji.

Generalna sekretarka Pozitivne Slovenije, Tina Komel, je dan preživela v družbi mladih, pod okriljem RKS – Obmožnega združenja Koper in sodelujočih na prireditvi “RK in mladi prostovoljci za boljši svet”. Zavedamo se, da prihodnost gradimo na mladi generaciji, zato posebej pozdravljamo voljo in pripravljenost mladih sodelovati v prostovoljnih aktivnostih; s tem krepimo odgovornost do sebe in družbe.

Prostovoljstvo je ena ključnih vrednot, na katerih temelji naša družba in ki mora imeti osrednje mesto v vseh izhodiščih bodočega razvoja naše države.

Vse informacije o PS na enem mestu.
Naročite se, enostavno je