5. lokalna koordinacija PS
06.05.2014
Predstavniki lokalnih odborov so na današnji koordinaciji spregovorili o ciljih za naprej. »Nikomur ne zamerimo, še vedno verjamemo v program Slovenija 2020 in prepričan sem, da se bo stranka v prihodnosti še okrepila,« je ob tem povedal predsednik PS Zoran Janković.

Lokalna koordinacija je bila namenjena pogovoru o evropskih volitvah, aktualnem dogajanju na državni ravni in aktivnostih na terenu ter pogovoru s predsednikom PS. Od 54 ustanovljenih lokalnih odborov se je koordinacije udeležilo 50 predstavnikov odborov.

»Še vedno smo enotni in gremo naprej s še jasnejšo vizijo,« je ob tem poudaril generalni sekretar – direktor stranke Vasja Butina.

Predsednik PS Zoran Janković je spregovoril o svojem delu v preteklem letu, razmerah v Sloveniji, programu PS in idealih boljše družbe. »Če hočemo imeti socialnost, javno zdravstvo, javno šolstvo, potem moramo imeti zdravo gospodarstvo,« je povedal in dodal: »Verjamem v boljšo družbo in Slovenijo 2020.« 
Obljubil je tudi, da bo odbore obiskal na terenu.

Zbrane je nagovoril tudi nosilec liste PS na evropskih volitvah Jože Mencinger in predstavil svoje sokandidate. »Do dobre Evrope lahko pridemo le, ko tudi povemo svoje mnenje,« je izpostavil.

Jožef Kavtičnik, novi vodja poslanske skupine PS, pa je povedal, da njihov namen ni izključevati. »Smo odprti, smo za sodelovanje. Delovali bomo za naš program Slovenija 2020 in v dobrobit vseh. Gremo pozitivno naprej.«

Vse informacije o PS na enem mestu.
Naročite se, enostavno je