Novi vodja poslanske skupine PS je Jože Kavtičnik
06.05.2014
»Pripravljeni smo na sodelovanje, smo odprti, delovali bomo za naš program Slovenija 2020, za volivce, ki so nam na volitvah namenili glas, za vse državljane ter za to, da bo v Sloveniji v prihodnosti bolje,« je po seji poslanske skupine Pozitivne Slovenije povedal novoizvoljeni vodja PS Jože Kavtičnik in poudaril, da so vedno pripravljeni na pogovore in niso izključujoči.

Na današnji seji poslanske skupine PS, ki trenutno šteje 11 poslank in poslancev, so za novega vodjo soglasno izvolili Jožeta Kavtičnika. Med drugim so se pogovarjali tudi o delu poslanske skupine v prihodnosti. Strinjali so se, da bodo sledili programu Slovenija 2020. »Mi ne rušimo, smo za. Predvsem smo želeli, da bi se naš
program izvajal,« je ob tem dejal.

Razpad poslanske skupine PS je Kavtičnik komentiral z besedami, da nikogar niso nagnali, zato so vrata vedno odprta. »Mi nismo povzročili razhoda, nekdo, ki je odšel, pa ima pravico ustanoviti stranko, več strank,« je še povedal Kavtičnik in zaključil, da poslanci PS novega mandatarja do predčasnih volitev ne bodo predlagali.

Vse informacije o PS na enem mestu.
Naročite se, enostavno je